Spisested - Se vores menukort fra De Tre Stuer her

VORES SPISESTED

Oplev vores køkken og spisested

De Tre Stuer betragtes som kroens hverdags-rum, hvor frokost- og aftensmad serveres i passende mængder. Stuerne ligger i åben forlængelse af hinanden, men med hver sin karakteristiske indretning, hvor udsigt og sollys veksler som timerne går. Det gør det muligt at finde en hyggelig, afdæmpet krog til at nyde en kop kaffe med Fanø-kringle, eller søge mod en central plads, hvor man kan betragte hele lokalet over en fyraftensøl.

Om vores køkken

Fanø Krogaards køkken består af serveringer, der udspringer af det nære miljø. Det må gerne komme til udtryk bag gryder og pander – når køkkenets personale samarbejder og deler viden – og mellem dug og bestik, når gæsten genkender lokale råvarer og smage. Tanken om, at mad er noget alle deler, er køkkenets grundlæggende kerne, og det er noget, vi gerne vil lade smitte af på vores gæster. 

Om vores spisested

Kroens spisested må gerne være et rum, hvor vores gæster mærker en uformel og afslappet stemning, som dufter lidt af hverdag. Som gæst oplever man personalet – Familien Krogaard –  i stuerne, når oldfruen møder kokken i døråbningen og snakker om dagens gang, eller når stuepigen tages med på råd af værtinden. Vi vil gerne skabe en følelse af fællesskab, hvor orden er noget, vi har i skufferne og ikke blandt gæster, værter og roller. Det håber vi, at vores gæster fornemmer, når de spiser med hos os.    

Book et bord

Vi har oplevet en rigtig stor efterspørgsel. Derfor råder vi til, at man reserverer et bord hos os, hvis man vil være sikret en plads.

Ønsker du at booke et bord kan dette ske via vores mail, kontakt@fanoekrogaard.dk
eller på telefon 76 60 00 70.

Åbningstider

Vores døre står altid åben imellem kl. 8.00 og frem til midnat,
hvor vi tilbyder kolde og varme drikkevarer.


Køkkenets åbningstider
Morgenmad    08.00 – 11.00
Frokost    12.00 – 14.30
Aften    17.30 – 20.30

Se vores seneste fødevarekontrol HER

GIV ET GAVEKORT