Møder og selskaber - Fanoekrogaard

MØDER & SELSKABER

Inviter dine gæster til Fanø

På Fanø Krogaard opfylder vi gerne drømmen om et mindre, intimt privatselskab eller et forretningsmøde, hvor der ikke gås på kompromis med helhedsoplevelsen.

Året rundt bliver kroens stuer flittigt brugt. Nogle bruges fast til vores overnattende gæster, samt til de besøgende der kommer ind fra gaden. Andre kan stå tomme afhængigt af sæson og efterspørgsel.

Vi tillægger det stor værdi, at vores gæster ikke må gå forgæves til lukkede døre, og vi prøver derfor at koordinere livet og rytmen i huset  herefter.

Du kan læse mere om vores stuer, samt øvrige muligheder nedenfor, eller blot kontakte os på:

Telefon 76 60 00 70 eller via mail kontakt@fanoekrogaard.dk

Selskaber

Kroens stuer kan maksimalt rumme et selskab på 50 personer. Dette antal finder vi passende til vores ønske om, at hver en gæst i huset kan få den oplevelse, som vi  bestræber os på hver eneste dag.

OBS! Vi kan grundet højsæson, desværre ikke tage selskaber ind i juli og august måned.

Møder

Fanø kan noget helt specielt. Med den korte sejltur fra Esbjerg, skabes der et lille pusterum, og man hopper ned i en tidslomme, skuldrene sænker sig, og den ellers travle hverdag kommer lidt på afstand.

Denne oplevelse ønsker vi at videreføre i forretningsmøder, sammen med følelsen af at være i professionelle rammer, hvor man ikke behøver at tænke på forplejningen. Det sørger vi for.

Vores stuer kan maksimalt rumme møder på 25 personer, som er passende til vores 25 værelser, hvis man ønsker overnatning.

GIV ET GAVEKORT