Skomagerens Hus - Fanoekrogaard

KLASSISK VÆRELSE I SKOMAGERENS HUS

Skomagerens Hus

Skomagerens Hus er et stilfuldt ældre Fanøhus, som ligger på den side af kroen, som støder op mod Nordbys hovedgade. Husets navn kommer fra dets tidligere ejere, som dengang drev øens lokale skomager. Huset ligger ud til Konsul Lauritzens Plads, hvor indgangen til huset og værelserne, er omringet af en fin lille have, som roligt kan benyttes af dets indlogerede. 

Huset udgør fem dobbeltværelser, med hvert sit særpræg. Alt er nyistandsat og nænsomt indrettet i år 2022. Vi har forsøgt at bevare Fanø-sjælen i huset, men med fokus på datidens mere raffinerede Fanø-stil, hvor husejeren var berejst, og derved havde mulighed for at søge inspiration udenlands.

Alle værelserne har eget bad og toilet. Ét af værelserne har mulighed for ekstra opredninger. To af værelserne ligger på husets 1. sal og kan med fordel bookes af en samlet familie eller gruppe. 

Enkeltværelse fra 1000 kr.

Dobbeltværelse fra 1400 kr. 

Priserne er inklusiv morgenmad

Det praktiske

Oversigt over Fanø Krogaard

Morgenmaden

Når I overnatter på kroen skræddersyer I selv jeres morgenmad. Vi har tilføjet basale dele, så som friskbagt brød og smør, og I kan tilføje 3 økologiske eller lokale specialiteter per person. Vi har gjort os umage, for at finde et udvalg af pålæg og tilbehør, som passer til kroens traditioner og vores værdier om økologi, lokalt håndværk og god kvalitet.

Når I har afkrydset jeres ønsker står det jer frit for, om I vil nyde morgenmaden på terrassen, i en af vores hyggelige stuer eller i orangeriet.
Der er også et udvalg af økologisk juicer, kaffe og te fra Carstensens Tehandel.

Faciliteterne på Fanø Krogaard

I Hovedhuset finder I vores bibliotek, hvor pejsen knitrer og det dufter af tryksværte. Brætspil og bogrygge venter bare på at blive taget i brug, og vi håber, at vores gæster vil benytte biblioteket, som var det deres eget. 

Vores orangeri er opført med ønsket om at forlænge jeres ophold på terrassen, når mørket sniger sig på. På køligere dage tænder vi op i brændeovnen, og vi serverer gerne en kop te eller andet fra spisekortet, mens I nyder udsigten over havet.

På den fælles terrasse, hvor sælerne ved lavvande soler sig lige over for, er der tomandsborde, bænke og sofagrupper, så I kan samles om maden og nyde udsigten. Som overnattende gæst har vi indrettet et hyggeligt område, der kun er særligt til jer. 

Da vi indrettede terrassen tænkte vi meget på, at det gerne må være et sted, hvor man har lyst til at blive siddende efter maden. Det må gerne dufte af hjemlig hygge og lange aftener, når man er på Fanø Krogaard.