Når vi udvælger vine, forsøger vi at finde en balance mellem “det gode, selektive valg” og vores spisekort. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, der kender vores ønske om at være et sted, hvor mangfoldighed og afslappende stemning er kroens kerne.
Vi bestræber os på at tilbyde økologiske, bæredygtige vine, som er sæsonprægede, men først og fremmest vine, der falder i køkkenets og tjenernes smag. Vi fravælger oversøiske vine, samt druer, der ikke sætter et jordnært aftryk på kortet, så alle vores gæster kan være med. Vi ser gerne, at vinen er en forlængelse af serveringerne, så de komplimenterer hinanden på en behagelig måde og giver gæsten en skøn smagsoplevelse.
Vores vinkort tilpasses vores spisekort, der udskiftes efter årets fire sæsoner. Det er vigtig for os, at vinen både smager godt til seks serveringer på en regnfuld efterårsdag, samt i høj solskin på terrassen, ved siden af en lille servering. Hvis vi fornemmer, at vores gæster er særligt interesseret i drue og kork, tilbyder vi at præsentere vores kælder-kort, hvor et udvalg af eksperimenterende og eksklusive vine er tilgængelig i begrænset antal.