Byhus - Kammerværelser på Fanø Krogaard i Hovedgaden

KAMMERVÆRELSE I BYHUSET

Stemningen fra Hovedgaden

Byhuset ligger i den østlige længe af kroen, som er tilbagetrukket fra Hovedhuset, og imellem sig har de en lille gård. Vi kalder det Byhuset, fordi denne del af kroens længe vender ud mod Hovedgaden; Nordbys hovedåre. Nogle af værelserne har indgang fra Hovedgaden og andre har indgang fra gården.

Da vi etablerede Byhuset var vores ønske at snige en bid af Nordby ind i værelserne. De små Fanø-huse snor sig op ad Hovedgaden, og det inspirerede os til at trække husenes charmerende kendetegn med ind i denne del af kroens værelser. Som gæst i Byhuset må man gerne få en fornemmelse af, hvordan det er at leje et kammerværelse i et traditionelt Fanøhus.

Værelserne er fint indrettet – småt men godt – med eget bad og adgang til fuld service fra Hovedhusets faciliteter. Værelserne i Byhuset har fælles terrasse i gården, hvor I kan opholde jer, når solen har varmet øen op.

Enkeltværelse fra 700 kr.

Dobbeltværelse fra 1200 kr. 

Priserne er inklusiv morgenmad

Det praktiske

Oversigt over Fanø Krogaard

Morgenmaden

Når I overnatter på kroen skræddersyer I selv jeres morgenmad. Vi har tilføjet basale dele, så som friskbagt brød og smør, og I kan tilføje 3 økologiske eller lokale specialiteter per person. Vi har gjort os umage, for at finde et udvalg af pålæg og tilbehør, som passer til kroens traditioner og vores værdier om økologi, lokalt håndværk og god kvalitet.

Når I har afkrydset jeres ønsker står det jer frit for, om I vil nyde morgenmaden på terrassen, i en af vores hyggelige stuer eller i orangeriet.
Der er også et udvalg af økologisk juicer, kaffe og te fra Carstensens Tehandel.

Faciliteterne på Fanø Krogaard

I Hovedhuset finder I vores bibliotek, hvor pejsen knitrer og det dufter af tryksværte. Brætspil og bogrygge venter bare på at blive taget i brug, og vi håber, at vores gæster vil benytte biblioteket, som var det deres eget. 

Vores orangeri er opført med ønsket om at forlænge jeres ophold på terrassen, når mørket sniger sig på. På køligere dage tænder vi op i brændeovnen, og vi serverer gerne en kop te eller andet fra spisekortet, mens I nyder udsigten over havet.

På den fælles terrasse, hvor sælerne ved lavvande soler sig lige over for, er der tomandsborde, bænke og sofagrupper, så I kan samles om maden og nyde udsigten. Som overnattende gæst har vi indrettet et hyggeligt område, der kun er særligt til jer. 

Da vi indrettede terrassen tænkte vi meget på, at det gerne må være et sted, hvor man har lyst til at blive siddende efter maden. Det må gerne dufte af hjemlig hygge og lange aftener, når man er på Fanø Krogaard.