fbpx
KAMMERVÆRELSE I BYHUS

Byhuset

Byhuset emmer af autenticitet, og på Fanø Krogaard har du mulighed for at bo i en af Nordbys idylliske byhuse. Fra hovedgaden er der indgang til værelset, hvor du imødekommes af en hyggelig indretning og eget bad. Værelset er tilknyttet en fælles terrasse, hvor der er lagt vægt på muligheden for at bibeholde ro og privathed. Du kan med andre ord trække dig tilbage, som var du i din egen have eller tilslutte dig andre gæster, såfremt du ønsker det.

Enkelt værelse 900 kr.    Dobbeltværelse 1200 kr.

Priserne er inklusiv morgenmad

Det praktiske

Morgenmaden

Morgenmaden består af friskbagt brød, og som gæst står det dig frit for at vælge, hvad du ønsker at tilføje dertil. Udover basale elementer kan du tilføje 2 økologiske eller lokale specialiteter per person. Du får udleveret et morgenmadskort ved ankomst, så kan du selv være med til at sammensætte din morgenmad, så du får den bedste start på dagen.

Faciliteterne på Fanø Krogaard

I biblioteket kan du nyde pejsens knitren med et glas vin inden sengetid eller, i fællesskab med andre gæster, dyste i brætspil ved vores spillebord.

Orangeriets brændeovn inviterer til ophold i de sene aftentimer, hvor du kan se mørket trænge sig på. Vi tilbyder gerne en kop te til at varme dig igennem inden sengetid.

På terrassen kan du ved de tilhørende tomandsborde, bænke eller sofagrupper samles om maden, hvad end det er frokost eller middag. Området er indrettet på en måde, som opfordrer til, at man bliver siddende efter maden er indtaget, så man kan fastholde fællesskabet, hyggen og oplevelsen.

GIV ET GAVEKORT