Julen - Fanoekrogaard
Jul på Fanø Krogaard
Oplev rigtig Fanøjul

Når december banker på, er der skruet ekstra op for julehyggen på den lille ø i Vadehavet. Har man én gang oplevet rigtig Fanøjul, kan det nemt gå hen at blive en årlig tilbagevendende tradition. Om end du er til julefrokost blandt de du holder af, blot søger varmen med en gløgg i orangeriet, eller nyder et ophold i juletiden.

Tiden der samler folk
Julefrokost på Fanø Krogaard

Julefrokost er en hyggelig og tilbagevendende tradition i højtiden. Vi samles omkring bordet med venner, familie eller kollegaer. Skuldrene sænker sig, og vi nyder hinandens selskab, mens gaflerne mødes på de fælles tallerkener, og vi skåler over bordet.
Traditionen omkring maden i julen er også særlig, og derfor har vi på Fanø Krogaard sammensat en julemenu med alt hvad hører sig til, og som samtidig kan tilpasses selskabets størrelse:

Kælderen har åbent
fredag og lørdag

I kælderen under Fanø Krogaard er der lunt og hyggeligt, også på de mørke vinterdage. Stemningen er uformel, og det handler om at mødes over et godt glas vin, en øl og lidt lækkert snacks.
Kælderen under Fanø Krogaard har indgang fra Konsul Lauritzens Plads, og holder åbent fredag og lørdag fra d. 10. november til og med 31.12 fra kl. 16.00 til midnat.

Enkelte datoer kan være lukket grundet private arrangementer. 

Overnat på kroen
Ophold på kroen i julen

Vi har gjort os umage med at lade kroens værelser fortælle historier fra ny og gammel tid på hver deres måde. Gæsterne må gerne kunne mærke, at kroen er et sted, hvor både konger, lokale bønder og rejsende har danset siden 1664. 

GIV ET GAVEKORT