Overnatning på Fanø Krogaard - Værelsestyper - Oplev ø kulturen

VORES VÆRELSESTYPER

Kroens mangfoldighed i fornyede rammer 

Efter den gennemgående renovering i 2020 har Krogaarden fået 25 fine værelser. Senest har vi i sommeren 2022 tilføjet “Skomagerens Hus”.  Vi har gjort os umage med at lade kroens værelser fortælle historier fra ny og gammel tid på hver deres måde. Vores overnattende gæsterne på Fanø Krogaard må gerne kunne mærke, at kroen er et sted, hvor både konger, lokale bønder og rejsende har danset siden 1664. 
Vi har forsøgt at genskabe det oprindelige kro-koncept, om at være et sted, hvor alle kan finde et værelse efter deres smag og behov. Alle værelser har eget bad og toilet.

Værelserne er fordelt i tre dele af Krogaardens fire længer, samt i Skomagerens Hus, som du kan læse mere om nedenfor. 

Langelinieværelser

Fra 1600 kr.

Priserne er inklusiv morgenmad

I det, der tidligere var kroens gamle sal, er der opført fire nye Langelinieværelser. Værelserne er vores bud på en moderne fortolkning af den autentiske kro-stil toppet med bekvemmelighed. Med en overnatning på Fanø Krogaard’s Langelinieværelser bor I i stueetagen og har egen terrasse med havudsigt. 

Det er muligt at medbringe hund på et af Langelinieværelserne. 

Hovedhusværelser

Fra 1400 kr.

Priserne er inklusiv morgenmad

I Hovedhuset på 1. sal ligger der 10 værelser, der er helt unikke på hver sin måde; Nogle er indrettet med hems, enkelte med alkove, flere har havudsigt og andre har ingen af delene. Værelserne er restaureret i kroens traditionelle stil med tanker om, at man gerne må fornemme husets daglige gang og den autentiske stemning. I hovedhuset får du en autentisk overnatning på Fanø Krogaard.

Skomagerens hus

Fra 1400 kr.

Priserne er inklusiv morgenmad

Skomagerens Hus er et stilfuldt ældre Fanøhus, som ligger på dén side af kroen, som støder op mod Nordbys hovedgade. Huset ligger ud til Konsul Lauritzens Plads, hvor indgangen til huset og værelserne er omringet af en fin lille have, som roligt kan benyttes af de indlogerede.
Huset udgør fem dobbeltværelser, med hvert sit særpræg. Alt er nyistandsat og nænsomt indrettet i år 2022.

Det er muligt at medbringe hund på enkelte af værelserne i Skomagerens Hus.

Byhuset

Fra 1200 kr.

Priserne er inklusiv morgenmad

I Byhuset, som ligger i kroens østvendte længe, er der seks kammerværelser fordelt i to plan. Oprindeligt var et kammer små værelser, som blandt andet kroens tjenestepiger boede i. Vores tanker bag Byhuset er, at der skal være det nødvendige, som gæsterne har brug for. I Byhuset må man gerne kunne mærke Nordbys byliv forsigtigt banke på. Hvis I overnatter som familie kan værelserne med fordel slås sammen.

Det er muligt at medbringe hund i Byhuset.

Fanø Krogaard er en nyrenoveret kro beliggende i Nordby på Fanø. Her er der flere overnatningsmuligheder, men fælles for alle værelser er at de er indrettet og renoveret med respekt for den gamle kro, men med inspiration fra både ny og gammel tid. 

Fanø Krogaard er et oplagt valg på øen, hvis man ønsker at trække sig tilbage og nyde øens smukke natur, alt imens vi sørger for jer. Kroen ligger kun 12 minutters sejlads fra Esbjerg, centralt beliggende tæt på butikker og restauranter, og man kan nemt komme til stranden, samt opleve den fantastiske natur. Uanset hvilken form for overnatning man vælger på Fanø Krogaard, kan man forvente en autentisk og charmerende atmosfære med god mad og hyggelige omgivelser.

GIV ET GAVEKORT