Værelsestyper på Fanø Krogaard - Se vores værelser her

VORES VÆRELSESTYPER

Kroens mangfoldighed i fornyede rammer 

Efter den gennemgående renovering i 2020 har Krogaarden fået 25 fine værelser. Senest har vi i sommeren 2022 tilføjet “Skomagerens Hus”.  Vi har gjort os umage med at lade kroens værelser fortælle historier fra ny og gammel tid på hver deres måde. Gæsterne må gerne kunne mærke, at kroen er et sted, hvor både konger, lokale bønder og rejsende har danset siden 1664. 
Vi har forsøgt at genskabe det oprindelige kro-koncept, om at være et sted, hvor alle kan finde et værelse efter deres smag og behov. Alle værelser har eget bad og toilet.

Værelserne er fordelt i tre dele af Krogaardens fire længer, samt i Skomagerens Hus, som du kan læse mere om nedenfor.

Langelinieværelser

Fra 2000 kr.

Priserne er inklusiv morgenmad

I det, der tidligere var kroens gamle sal, er der opført fire nye Langelinieværelser. Værelserne er vores bud på en moderne fortolkning af den autentiske kro-stil toppet med bekvemmelighed. Når I overnatter på Langelinie bor I i stueetagen og har egen terrasse med havudsigt. 

Det er muligt at medbringe hund på Langelinieværelserne. 

Hovedhusværelser

Fra 1400 kr.

Priserne er inklusiv morgenmad

I Hovedhuset på 1. sal ligger der 10 værelser, der er helt unikke på hver sin måde; Nogle er indrettet med hems, enkelte med alkove, flere har havudsigt og andre har ingen af delene. Værelserne er restaureret i kroens traditionelle stil med tanker om, at man gerne må fornemme husets daglige gang og den autentiske stemning.

Skomagerens hus

Fra 1300 kr.

Priserne er inklusiv morgenmad

Skomagerens Hus er et stilfuldt ældre Fanøhus, som ligger på dén side af kroen, som støder op mod Nordbys hovedgade. Huset ligger ud til Konsul Lauritzens Plads, hvor indgangen til huset og værelserne er omringet af en fin lille have, som roligt kan benyttes af de indlogerede.
Huset udgør fem dobbeltværelser, med hvert sit særpræg. Alt er nyistandsat og nænsomt indrettet i år 2022.

Det er muligt at medbringe hund på enkelte af værelserne i Skomagerens Hus.

Byhuset

Fra 1200 kr.

Priserne er inklusiv morgenmad

I Byhuset, som ligger i kroens østvendte længe, er der seks kammerværelser fordelt i to plan. Oprindeligt var et kammer små værelser, som blandt andet kroens tjenestepiger boede i. Vores tanker bag Byhuset er, at der skal være det nødvendige, som gæsterne har brug for. I Byhuset må man gerne kunne mærke Nordbys byliv forsigtigt banke på. Hvis I overnatter som familie kan værelserne med fordel slås sammen.

Det er muligt at medbringe hund i Byhuset.

GIV ET GAVEKORT