Parkering - Fanoekrogaard

PARKERING

Hvis bilen skal med til Fanø

Hvis du ønsker at tage din bil med til Fanø, vil vi meget gerne hjælpe dig med, hvor du kan parkere den.

Vi vil også gøre opmærksom på, at vi kun er beliggende 3 minutters gang fra færgen, så hvis man ønsker det, kan man nemt og bekvemt lade bilen stå på Esbjerg-siden. Vi udlejer ligeledes cykler ud på Fanø Krogaard, så man kan opleve ø-livet på den mest autentiske måde.

Parkering på Fanø Krogaard

Skal du bo hos os…
Har vi her på Fanø Krogaard en parkeringsplads, som du meget gerne må benytte efter aftale med vores personale mod et gebyr på 50 kr. pr. dag. Vi har desværre kun et begrænset antal parkeringspladser, så vi vil anbefale dig at bestille parkering på forhånd, hvis du ønsker at parkere hos os. Eftersom vores parkering er åben, har vi desværre ikke mulighed for at give en 100% garanti for, at vi vil kunne tilbyde parkering hos os.

Skal du spise hos os…
Vores parkering er forbeholdt vores overnattende gæster, som betaler et gebyr for en plads. Derfor kan vi ikke garantere, at du kan få en plads, imens du nyder en frokost eller aftensmiddag i vores restaurant. Men kig endelig forbi receptionen, når I ankommer, så rådgiver vi gerne til, hvor I ellers kan finde parkering tæt ved.

Find vej til vores parkering

For at komme hertil i bil skal du fra færgen køre op til højre af Færgevej, og derfra køre til venstre af Hovedgaden.

Når du ser Fanø Keramik på din højre hånd, skal du dreje til venstre, hvor du vil kunne se ‘Fanø Krogaard’ stå på vores facade på venstre hånd.

OFFENTLIG PARKERING

Parkering ved færgelejet

Lige når du er kommet af færgen drejer du til højre ned af Langelinie, hvor du vil kunne finde et stort antal af parkeringspladser, som er gratis og uden tidsbegrænsning. 
Derfra og hen til os er der tre minutter på gåben.

GIV ET GAVEKORT