Parkering - Bestil parkering på Fanø Krogaard - Kontakt os her
PARKERING

Hvis bilen skal med til Fanø

Hvis du ønsker at tage din bil med til Fanø, vil vi meget gerne hjælpe dig med, hvor du kan parkere den.

Vi vil også gøre opmærksom på, at vi kun er beliggende 3 minutters gang fra færgen, så hvis man ønsker det, kan man nemt og bekvemt lade bilen stå på Esbjerg-siden. Vi udlejer ligeledes cykler ud på Fanø Krogaard, så man kan opleve ø-livet på den mest autentiske måde.

Parkering på Fanø Krogaard

Her på Fanø Krogaard har vi en parkeringsplads, som du meget gerne må benytte efter aftale med vores personale mod et gebyr på 50 pr. dag.Vi har desværre kun et begrænset antal parkeringspladser, så vi vil anbefale dig at bestille parkering på forhånd, hvis du ønsker at parkere hos os. Eftersom vores parkering er åben, har vi desværre ikke mulighed for at give en 100% garanti for, at vi vil kunne tilbyde parkering hos os.

 

Find vej til vores parkering

For at komme hertil i bil skal du fra færgen køre op til højre af Færgevej, og derfra køre til venstre af Hovedgaden.

Når du ser Fanø Keramik på din højre hånd, skal du dreje til venstre, hvor du vil kunne se ‘Fanø Krogaard’ stå på vores facade på venstre hånd.

OFFENTLIG PARKERING

Parkering ved Nordby Havn

Hvis du drejer til højre, lige når du er kommet til færgen, og så til højre igen ned af Langelinie, vil du kunne finde et stort antal af parkeringspladser, som er gratis og uden tidsbegrænsning.

Parkering ved Fanø Lystbådhavn

Hvis du fortsætter lige ud af Langelinie, når du er kørt af færgen, vil du komme ned til Fanø Lystbådhavn, hvor du ligeledes vil finde en parkeringsplads, hvor du kan parkere gratis uden tidsbegrænsning.