Job på Fanø Krogaard - Bliv en del af Krogaard Familien

LEDIGE STILLINGER

Bliv en del af Krogaard Familien

I juni måned 2020 genåbnede Fanø Krogaard, efter en gennemgribende totalrenovering,  med et helt nyt koncept. I dag står kroen som en nyfortolkning af det klassiske kro-koncept med historie fra 1664, 25 unikke værelser og et spisested, fordelt i små hjemlige og hyggelige rum.

Vi ønsker at være jordnære og afslappede omkring vores gæster, samt at skabe en arbejdsplads, hvor vi på lige fod kan afløse hinandens opgaver. Fanø Krogaard skal indbyde til varme og hjemlige fornemmelser for gæsterne, og det er netop den stemning, vi håber, at du som medlem af den samlede kro-familie vil være med til at skabe.

Fanø Krogaard ligger kun 2 minutters gang fra indsejlningen til Fanø. Derfor beskæftiges flere af kroens stillinger, med skønne godtfolk fra Esbjerg og omegn.

Finder du ingen ledige stillinger, som lige præcis matcher din profil, er vi altid åbne for uopfordrede ansøgninger. Disse kan sendes til mail kontakt@fanoekrogaard.dk, og herfra vil vi sikre at den lander hos rette vedkommende.

Ledige jobs til vores rengøringshold

Til kroens skønne rengøringshold søger vi dig, som mangler et sommerjob, hvor rammerne er sat og hvor din funktion vil supplere en allerede velfungerende hverdag.

Rengøringshjælp

Ledige jobs til vedligeholdelse

Til kroens fine rum, søger vi en alt-mulig-mand, som kan bidrage til at holde de udvendige- samt indvendige rum pæne

Alt-mulig-mand

Ledige jobs i receptionen

Til at byde kroens gæster varmt velkommen, søger vi dig, med en skøn og udadvendt personlighed. For kroens gæster, vil din rolle være essentiel, og for deres tryghed, og tillid til stedet.

Weekendsrecepionist

Ledige jobs til vores spisested

På Fanø Krogaard byder vi gerne vores gæster velkommen i øjenhøjde, på en jordnær, og afslappende facon. Vi sætter pris på, den hyggelige og familiære stemning, i kroens små fine stuer.

Hertil krydre vi den gerne med din unikke personligt. 

Ungt sommerpersonale

Fuldtids- og deltidstjenere

Ledige jobs til vores køkken

Vores spisested fokuserer på at servere velsmagende og velkendte retter, som tager udgangspunkt i sæsonens råvarer. Køkkenet kan bedst betegnes som en nyfolkning af det gamle klassiske krokoncept, dog med et moderne særpræg.

På Fanø Krogaard er mad noget man samles om, for at dele med hinanden, ved at smage og opleve i fællesskab.

Kokkeelever

GIV ET GAVEKORT