Job på Fanø Krogaard - Bliv en del af Krogaard Familien

LEDIGE STILLINGER

Bliv en del af Krogaard Familien

I juni måned 2020 genåbnede Fanø Krogaard, efter en gennemgribende totalrenovering,  med et helt nyt koncept. I dag står kroen som en nyfortolkning af det klassiske kro-koncept med historie fra 1664, 20 unikke værelser og et spisested, fordelt i små hjemlige og hyggelige rum.

Vi ønsker at være jordnære og afslappede omkring vores gæster, samt at skabe en arbejdsplads, hvor vi på lige fod kan afløse hinandens opgaver. Fanø Krogaard skal indbyde til varme og hjemlige fornemmelser for gæsterne, og det er netop den stemning, vi håber, at du som medlem af den samlede kro-familie vil være med til at skabe.

Ledige jobs til Vores spisested

Kroens spisested må gerne være et rum, hvor vores gæster mærker en uformel og afslappet stemning, som dufter lidt af hverdag.

Vi vil gerne skabe en følelse af fællesskab, hvor orden er noget, vi har i skufferne og ikke blandt gæster, værter og roller. Det håber vi, at vores gæster fornemmer, når de spiser med hos os.    

Fuldtidstjenere

Deltidstjener

Ledige jobs til Vores køkken

I vores spisested De Tre Stuer fokuseres der på at servere velsmagende og velkendte retter, som tager udgangspunkt i lokale og friske råvarer. Køkkenets basale værdier er, at økologi, dyrevelfærd og årstiderne sætter deres aftryk på menukortet, samt at serveringernes elementer tilberedes med respekt for det klassiske danske køkken.

På Fanø Krogaard er mad noget man samles om, for at dele med hinanden, ved at smage og opleve i fællesskab.

Kokkeelever

GIV ET GAVEKORT