Job på Fanø Krogaard - Bliv en del af Krogaard Familien

LEDIGE STILLINGER

Bliv en del af Krogaard Familien

I juni måned 2020 genåbnede Fanø Krogaard, efter en gennemgribende totalrenovering,  med et helt nyt koncept. I dag står kroen som en nyfortolkning af det klassiske kro-koncept med historie fra 1664, 20 unikke værelser og et spisested, fordelt i små hjemlige og hyggelige rum.

Vi ønsker at være jordnære og afslappede omkring vores gæster, samt at skabe en arbejdsplads, hvor vi på lige fod kan afløse hinandens opgaver. Fanø Krogaard skal indbyde til varme og hjemlige fornemmelser for gæsterne, og det er netop den stemning, vi håber, at du som medlem af den samlede kro-familie vil være med til at skabe.

Ledige jobs til vores rengøringshold

Til kroens skønne rengøringshold søger vi dig, som mangler et sommerjob, hvor rammerne er sat og hvor din funktion vil supplere en allerede velfungerende hverdag.

Assisterende rengøringsansvarlig

Ledige jobs til vedligeholdelse

Til kroens fine rum, søger vi en alt-mulig-mand, som kan bidrage til at holde de udvendige- samt indvendige rum pæne

Alt-mulig-mand

Ledige jobs til vores spisested

Kroens spisested må gerne være et rum, hvor vores gæster mærker en uformel og afslappet stemning, som dufter lidt af hverdag.

Vi vil gerne skabe en følelse af fællesskab, hvor orden er noget, vi har i skufferne og ikke blandt gæster, værter og roller. Det håber vi, at vores gæster fornemmer, når de spiser med hos os.    

Fuldtidstjenere

Sommerpersonale

Ledige jobs til vores køkken

Vores spisested fokuserer på at servere velsmagende og velkendte retter, som tager udgangspunkt i sæsonens råvarer. Køkkenet kan bedst betegnes som en nyfolkning af det gamle klassiske krokoncept, dog med et moderne særpræg.

På Fanø Krogaard er mad noget man samles om, for at dele med hinanden, ved at smage og opleve i fællesskab.

Kokkeelever

GIV ET GAVEKORT