Langelinie - Fanø Krogaards værelser med terrasse og havudsigt

VÆRELSE PÅ LANGELINIE

Rummelighed i nye omgivelser 

Kroens fire Langelinieværelser er placeret i stueplan med egen indgang og terrasse med havkig. Vi har finpudset jeres overnatning her med lidt ekstra bekvemmelighed og oplevelse. På Langelinie får man et stykke af kroens historie i nye rammer. De nyopførte værelser er nemlig placeret i det, der engang var kroens gamle sal.

Udover soveafdeling og opholdsstue er Langelinie indrettet med et skønt badekar og seperat brus, hvor I kan forkæle jer selv med toiletartikler og plejeprodukter fra danske Humdakin. Værelserne er opført som en moderne fortolkning af den klassiske kro-stil, hvor der helst ikke må mangle noget. Morgenkåbe og hjemmesko, strygebræt med strygejern og adgang til gratis te og filterkaffe er en selvfølge, når I bor på Langelinie.
Et af værelserne er desuden kørestolsvenligt.

Det er muligt at medbringe hund på et enkelt Langelinieværelse. Husk at nævne hund ved booking.

Enkelt værelse fra 1600 kr.

Dobbeltværelse fra 2000 kr. 

Priserne er inklusiv morgenmad

Det praktiske

Oversigt over Fanø Krogaard

Morgenmaden

Når I overnatter i et Langelinieværelse skræddersyer I selv jeres morgenmad. Vi har tilføjet basale dele, så som friskbagt brød og smør, og I kan tilføje 3 økologiske eller lokale specialiteter per person. Vi har gjort os umage, for at finde et udvalg af pålæg og tilbehør, som passer til kroens traditioner og vores værdier om økologi, lokalt håndværk og god kvalitet.

Når I har afkrydset jeres ønsker står det jer frit for, om I vil nyde morgenmaden på jeres egen terrasse, i en af vores hyggelige stuer eller i orangeriet.
Der er også et udvalg af økologisk juicer, kaffe og te fra Carstensens Tehandel.

Faciliteterne på Fanø Krogaard

I Hovedhuset finder I vores bibliotek, hvor pejsen knitrer og det dufter af tryksværte. Brætspil og bogrygge venter bare på at blive taget i brug, og vi håber, at vores gæster vil benytte biblioteket, som var det deres eget. 

Vores orangeri er opført med ønsket om at forlænge jeres ophold på terrassen, når mørket trænger sig på. På køligere dage tænder vi op i brændeovnen, og vi serverer gerne en kop te eller andet fra spisekortet, mens I nyder udsigten over havet.

På den fælles terrasse, hvor sælerne ved lavvande soler sig lige over for, er der tomandsborde, bænke og sofagrupper, så I kan samles om maden og nyde udsigten. Som overnattende gæst har vi indrettet et hyggeligt område, der er særligt tiltænkt jer.

Da vi indrettede terrassen tænkte vi meget på, at det gerne må være et sted, hvor man har lyst til at blive siddende efter maden. Det må gerne dufte af hjemlig hygge og lange aftener, når man er på Fanø Krogaard. 

GIV ET GAVEKORT