fbpx
10 UNIKKE VÆRELSER

Hovedhuset

Hovedhuset består af 10 helt unikke værelser, der er indrettet med hver sin karakteristika; nogen har havudsigt, nogen er udstyret med hems, nogen med alkove og andre har ingen af delene.

Fælles for dem er, at de er ny istandsatte og har lækre badeværelser. Deres individuelle særpræg kommer til udtryk ved, at ingen af værelserne er ens, og du vil med garanti få en fornemmelse af den charme, der stadig strømmer igennem de gamle lokaler.

Enkelt værelse fra 1100 kr.   Dobbeltværelse fra 1400 kr.

Priserne er inklusiv morgenmad

Det praktiske

Morgenmaden

Morgenmaden består af friskbagt brød, og som gæst står det dig frit for at vælge, hvad du ønsker at tilføje dertil. Udover basale elementer kan du tilføje to økologiske eller lokale specialiteter per person. Du får udleveret et morgenmadskort ved ankomst, så kan du selv være med til at sammensætte din morgenmad, så du får den bedste start på dagen.

Faciliteterne på Fanø Krogaard

I biblioteket kan du nyde pejsens knitren med et glas vin inden sengetid – eller i fællesskab med andre gæster – dyste i brætspil ved vores spillebord.

Orangeriets brændeovn inviterer til ophold i de sene aftentimer, hvor du kan se mørket trænge sig på. Vi tilbyder gerne en kop te til at varme dig igennem inden sengetid.

På terrassen kan du ved de tilhørende tomandsborde, bænke eller sofagrupper samles om maden, hvad end det er frokost eller middag. Området er indrettet på en måde, som opfordrer til, at man bliver siddende efter maden er indtaget, så man kan fastholde fællesskabet, hyggen og oplevelsen.

GIV ET GAVEKORT