Hovedhuset - 10 unikke værelser på Fanø Krogaard

HOVEDHUSET

10 værelser med hver sin historie

På første sal i Hovedhuset ligger kroens 10 værelser, som er helt specielle. Deres individuelle særpræg kommer til udtryk ved, at ingen af værelserne er ens. Da vi overtog kroen besluttede vi, at Hovedhuset – kroens hjerterum – gerne må give en fornemmelse af den oprindelige sjæl og historie. Vi håber, at du får en fornemmelse af den traditionelle charme, der stadig strømmer gennem kroens gamle rum. Vores ønske er nemlig, at der forsat bliver fortalt historier fra de tre værelseskategorier i Hovedhuset; dem med alkove, de klassiske værelser og dem med havudsigt.

Værelserne har havkig og eget bad. Som gæst i Hovedhuset er der selvbetjening af strygebræt og strygejern, toiletartikler og plejeprodukter, samt ekstra pude og køleskab på gangen.

Hovedhusværelse med havudsigt

Enkeltværelse fra 1400 kr.

Dobbeltværelse fra 1800 kr. 

Priserne er inklusiv morgenmad

Klassisk Hovedhusværelse

Enkeltværelse fra 1200 kr.

Dobbeltværelse fra 1600 kr. 

Priserne er inklusiv morgenmad

Hovedhusværelse med alkove

Enkeltværelse fra 1000 kr.

Dobbeltværelse fra 1400 kr. 

Priserne er inklusiv morgenmad

Det praktiske

Oversigt over Fanø Krogaard

Morgenmaden

Når I overnatter på kroen skræddersyer I selv jeres morgenmad. Vi har tilføjet basale dele, så som friskbagt brød og smør, og I kan tilføje 3 økologiske eller lokale specialiteter per person. Vi har gjort os umage, for at finde et udvalg af pålæg og tilbehør, som passer til kroens traditioner og vores værdier om økologi, lokalt håndværk og god kvalitet.

Når I har afkrydset jeres ønsker står det jer frit for, om I vil nyde morgenmaden på terrassen, i en af vores hyggelige stuer eller i orangeriet.
Der er også et udvalg af økologisk juicer, kaffe og te fra Carstensens Tehandel.

Faciliteterne på Fanø Krogaard

I Hovedhuset finder I vores bibliotek, hvor pejsen knitrer og det dufter af tryksværte. Brætspil og bogrygge venter bare på at blive taget i brug, og vi håber, at vores gæster vil benytte biblioteket, som var det deres eget. 

Vores orangeri er opført med ønsket om at forlænge jeres ophold på terrassen, når mørket sniger sig på. På køligere dage tænder vi op i brændeovnen, og vi serverer gerne en kop te eller andet fra spisekortet, mens I nyder udsigten over havet.

På den fælles terrasse, hvor sælerne ved lavvande soler sig lige over for, er der tomandsborde, bænke og sofagrupper, så I kan samles om maden og nyde udsigten. Som overnattende gæst har vi indrettet et hyggeligt område, der kun er særligt til jer.

Da vi indrettede terrassen tænkte vi meget på, at det gerne må være et sted, hvor man har lyst til at blive siddende efter maden. Det må gerne dufte af hjemlig hygge og lange aftener, når man er på Fanø Krogaard.

GIV ET GAVEKORT