Humdakin: Æstetiske produkter med ansvarlighed som hovedingrediens - Fanoekrogaard

Humdakin: Æstetiske produkter med ansvarlighed som hovedingrediens

Af Mette, værtinde & direktør på Fanø Krogaard

Udgivet den 13.10.2022

Hvem elsker ikke produkter, der er milde for både huden og planeten? Det gør vi i hvert fald her på Fanø Krogaard. Som gæst hos os finder du lækre kropsplejeprodukter fra danske Humdakin på alle vores værelser.

Humdakins Univers

Humdakin er et moderne univers af luksuriøse rengøringsmidler og husholdningsprodukter. Produkterne er helt uden skadelige stoffer, og de er baseret på ingredienser fra naturen som for eksempel kamille og havtorn, der er anerkendt for deres plejende og lindrende egenskaber.

For dig, som også sætter en stor ære i at få en dybere forståelse for ingredienser, og hvordan de er gode for både krop og sind, så skal du selvfølgelig ikke snydes:
Havtorn er fyldt med både vitamin C og E, hvilket har en nærende effekt på sensitiv hud. Kamille hjælper med at hele tør og irriteret hud, og samtidig er det allergivenligt. Derudover er deres produkter bæredygtige, veganske og skånsomme for huden, samt frie for parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer og hormonforstyrrende- og kræftfremkaldende stoffer.
Alle Humdakins flydende produkter er dermatologisk testet og indeholder kun milde konserveringsmidler og allergivenlig parfume, hvilket er utrolig vigtigt for os, så alle vores gæster har mulighed for at benytte sig af produkterne.

Vejen til Humdakin

Det er ingen hemmelighed, at der i dag findes utrolig mange kvalificeret produkter på markedet for kropspleje. Da kroen slog dørene op i juni 2020, var det heller ikke Humdakins produkter, som gæsterne mødte på værelserne første gang. Men jeg gik stadigvæk med en drøm om at finde det helt perfekte match til både ansvarlige og plejende produkter. Men også med det helt rigtige design, som jeg kunne se passe perfekt ind i rammerne for kroen.
Første gang jeg stødte på Humdakin var det også netop dét, som jeg faldt for. Nemlig æstetikken. Jeg var solgt på stedet.

Kvinden bag

Men hvem står egentlig bag Humdakin? Det gør en kvinde ved navn Camilla Schram, som påbegyndte Humdakins historie tilbage i 2011, hvor Camilla inden da havde været ejer af et rengøringsfirma. Her fik hun øjnene op for manglen på både bæredygtige og allergivenlige rengøringsmidler. Deraf opstod motivationen til at skabe en løsning, som ville gøre rengøringsprodukter både ansvarlige og æstetiske. Denne drøm blev til en realitet i 2016, og Humdakins mission har lige siden været at kombinere smukt design med moderne husholdning. Her er ansvarlighed også en vigtig del af Humdakins DNA, og essensen af virksomheden er at bringe luksus ind i hverdagen med lækre produkter, hvilket vi har taget til os her på kroen.

Humdakin er derfor vores leverandør af kropsplejeprodukter, fordi det er vigtigt for os at tilbyde vores gæster et produkt, som vi selv kan stå inde for, som vi selv elsker at bruge, som dufter dejlig, mild og ren, og som er udviklet med ansvarlighed i tankerne helt fra start til slut i produktets levetid.

Med et positivt sind kommer man langt

Noget, som jeg finder utrolig motiverende og inspirerende, det er, når jeg møder mennesker på min vej, som bare har et drive og en passion for, hvad end de laver. Camilla arbejder benhårdt for Humdakins univers, og i hendes øjne er kun det bedste godt nok. Hun går aldrig på kompromis med kvaliteten af hendes produkter, og målet for hende er at skabe en god oplevelse. For vores gæster på kroen er hun i den grad med til at skabe en god hoteloplevelse.
Et smil er den korteste vej imellem to mennesker. Når du møder Camilla, så er du ikke i tvivl om hendes dejlig væsen. I starten af sommeren havde vi den ære at byde både Camilla og hendes skønne familie velkommen her på Fanø Krogaard, og vi glæder os allerede til, at vi kan byde dem velkommen en anden gang igen.

Ønsker du at læse mere omkring Humdakin? Følg blot linket her.