Ophold på Fanø Krogaard - book dit kroophold her og oplev Fanø

TRÆK STIKKET

Tag på ophold på Fanø Krogaard

Hos Fanø Krogaard har vi sammensat to ophold til dig, som ønsker at besøge Fanø med forplejning.
Skal du være her i flere dage, så kontakt os gerne, så laver vi et tilbud til dig herpå.

Vi er ved telefonen 8.00-16.00 alle dage, og besvarer mails hurtigst muligt.

kontakt@fanoekrogaard.dk
+45 76 60 00 70

Hvis du har specielle ønsker eller behov til dit ophold, så som ekstra opredning, allergier eller lignende, så kontakt os gerne.

Fanø Kroophold

Med et ophold på Fanø kan I få den fulde fornemmelse af ø-kulturen, hvad end det drejer sig om fannikernes levestil, Fanø-malernes værker eller øens historiske udvikling fra søfarts- og handelsflåde til højaktuel ferie-ø.

 

Fanø Kroferie

Med et tredages ophold på Fanø Krogaard, har du rig mulighed  for at opleve økulturen på charmerende Fanø, samtidig med at vi sørger for dig.

Blot 12 minutters sejlads fra Esbjerg Havn ligger Fanø Krogaard i absolut første række med udsigt over Vadehavet og sælerne. Et ophold på Krogaarden giver dig en afslappende og unik oplevelse i smukke omgivelser. Fanø har brede sandstrande, smukke klitter og charmerende landsbyer. Øen er ideel til udendørsaktiviteter som cykling, vandreture og badning. Fanø er også kendt for sin autentiske og charmerende atmosfære, hvor man kan opleve ø-kulturen og dens mange traditioner. Her kan man nyde lokale råvarer og udforske de mange kunsthåndværkere som hører til på øen. Uanset om man er på besøg for en romantisk weekend eller en familieferie, vil et ophold på Fanø give minder for livet.