Bland selv med smag, kvalitet og ansvarlighed - Fanoekrogaard

Bland selv med smag, kvalitet og ansvarlighed

Af Mette, værtinde & direktør på Fanø Krogaard

Udgivet den 15.09.2022

Efteråret er allerede budt velkommen, og vi går med små skridt vinteren i møde. Dette medfører også, at vi her på Fanø går imod lavsæsonen. Dette inkluderer, at knap så mange butikker har åbent her på øen. Eller i hvert fald har mange butiksejere kortere åbningstider end i højsæsonen. 
For mig er efteråret også lig med hygge og gode stunder. Som ø-boer har jeg sommetider oplevet at stå om eftermiddagen eller om aftenen og været en lille smule sliksulten, men hvor jeg desværre ikke har haft muligheden for at få stillet denne trang.

Bland selv dine favoritter

Netop af den grund har vi valgt, at dette dilemma skal man som gæst på Fanø Krogaard ikke stå i. Derfor har vi sørget for lidt forskellige lækkerier. Her er tanken bag vores bland selv, at vores gæster kan blande en lille pose til værelset, tilkøbe lidt sødt til kaffen eller når det ellers lige lyster i ydre punkterne af køkkenets åbningstider.
Og ej forglemme, at dette også gælder for vores medbeboer på øen, som altid er velkommen til at komme forbi kroen og blande lidt sødt til at tage med hjem og hygge sig med i de små stuer.

Smag, kvalitet og ansvarlighed

Når jeg står og blander mig en slikpose får jeg følelsen af at være tilbage i barndommen. Den gang, hvor man altid blev sendt ned for at blande slik i den lokale købmand. Kan du huske det?

Denne følelse er noget, som vi har lyst til at genoplive. At opleve glæden ved at sammensætte en lækker pose med ens favoritter. Nok er dette et nostalgisk minde, men slikket, som du kan købe her på Fanø Krogaard, er ikke gamle dage.
Jeg har nemlig søgt efter kun det bedste af slagsen. Både i forhold til smag, kvalitet og ansvarlighed. 

Dansk produceret

Prøv bland andet de økologiske skumfiduser fra The Mallows eller de forskellige Ærø stænger fra Hattens Konfektfabrik. Eller hvad med håndlavede flødekarameller fra Karamelleriet og økologiske chokoladebarer fra Mellow Chocolate? Eller var det noget med veganske vingummier fra Wally and Whiz, som er med masser af smag og 100% naturlige?

Fælles for dem alle er, at de først og fremmest smager fantastisk hver og en. Dernæst er fællesnævneren også, at de alle sammen er produceret i Danmark. Derfor kan vi med god samvittighed sige, at slikket ikke har været på en lang transport tur for at ende på disken her på Fanø Krogaard.