Hund på kroen - Fanoekrogaard

HUND PÅ KROEN

Kære Hundeven

På Fanø Krogaard er du meget velkommen, også med din firbenede ven.
På kroen vægter vi højt, at der er plads og rum til alle, så vi kan skabe en hjemlig og afslappet atmosfære, hvor alle kan komme og nyde en hyggelig stund, med eller uden hund.
Her på siden kan du finde den nødvendige information om, hvordan du som hundeven kan hjælpe os med at tage hensyn til vores øvrige gæster.

Hund på værelset

På kroen har vi udvalgte værelser, hvor du kan medbringe din hund. Ønsker du mere information om hvilke værelser, må du ikke tøve med at kontakte os. Bookingen skal nemlig gerne gå igennem os. Herved sikre vi den bedste oplevelse for alle.
Vi tillader os dog at tage et engangsgebyr på 250 kr. per hund uanset værelseskategori. Beløbet dækker over en mere grundig rengøring ved udtjekning.

Herudover beder vi dig om at tage højde for følgende:

I er altid velkomne til at komme forbi receptionen, hvor vi gerne hjælper med tips og råd til gode oplevelser for dig og din hund på Fanø.

Hund på spisestedet

På kroens spisested, De Tre Stuer, er din hund også velkommen. Her har vi ligeledes nogle udvalgte borde, hvor hunden gerne må komme med ind, mens du nyder din morgenmad, en frokost eller aftensmad. Det er dog vigtigt for os, at hunden kan ligge roligt under bordet ved dig, så vi sørger for, at hunden og andre gæster bliver mindst muligt forstyrret.

I sommerhalvåret, hvor vejret er fint, er vores terrasse også en oplagt mulighed for dig og din hund. Her kan du sidde og nyde en kop kaffe, eftermiddagskage eller andet lækkert med udsigt til Vadehavet, og ved lavvande, sælerne, som soler sig på søjorden. Vi serverer naturligvis også vand til hunden.

Bor du på kroen og ønsker at have hunden med i restauranten, når du skal spise, så informer os meget gerne herom i receptionen i god tid, så vi kan sikre det helt rigtige bord til Jer.

GIV ET GAVEKORT