Vinduel med middag - Fanoekrogaard

TORSDAG DEN 23. MARTS 2023

Middag og vinduel mellem kroens vinleverandører

Kom og mød kroens vinleverandører Atom Wine og Vinova i en spændende duel.
Kasper og Kim dyster sig igennem aftenen, på bedste vis, til fem supplerende serveringer, udarbejdet af kroens Køkkenchef.
Kasper og Kim vil undervejs præsentere vinene, og forklare tankerne bag valget, af netop dén vin til den givne ret.

Aftenens fokus bliver på de gode vinhistorier, fem velsmagende retter og 10 forskellige vine – to glas til hver ret. Vinene er speciel udvalgte til hver ret, og bliver præsenteret af Kasper og Kim, inden der efter hver ret, bliver kåret den bedste sammensætning mellem mad og vin. Vi afslutter aftenen med at kåre vinderen.

Vinene er nøje udvalgte med udgangspunkt i Krogaardens værdier, og i en kvalitet, som vi kan stå inde for. Det er primært økologiske eller biodynamisk dyrkede vine (ikke altid certificeret), men vigtigst af alt – det smager fremragende. Kom endelig og oplev 10 fantastiske vine, få en masse gode historier med hjem, og bliv lidt klogere på sammensætning af vin og mad.

Arrangementet vil foregå ved langborde, så giv gerne besked, hvis I bliver en større gruppe, der har tilmeldt sig hver for sig, så vil vi forsøge at sørge for, at I sidder samlet.

Aftenens Program

Kl. 18.00 inviterer vi til bords.

Kasper og Kim vil præsentere sig selv.

    De 5 retter serveres sammen med de tilhørende vine.

Kl. 21.30 forventes arrangementet at være afsluttet.

Billetpris 1200 kr. per person

+ Det er muligt at tilkøbe overnatning i forbindelse med arrangementet. Priser fra 800 kr. ved et dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Arrangementet har det forbehold, at såfremt der ikke vil være nok deltagere, aflyses det, og Jeres betaling vil naturligvis blive refunderet.

Tilmelding

Udfyld formularen nedenfor og send beløbet til os på MobilePay 454200, herefter vil du modtage din billet på mail indenfor 24 timer. For at mindske behandlingstiden, bedes du skrive i bemærkningen, hvis der er overført via MobilePay.