fbpx
Souschef og kok

Fanø Krogaard søger souschef og kok

Til nyt og spændende køkken

I juni måned genåbnede Fanø Krogaard, efter en gennemgribende totalrenovering, med
et helt nyt koncept. I dag står kroen som en nyfortolkning af det klassiske kro koncept med histo- rie fra 1664, 20 unikke værelser og to restaurationer, fordelt i små hjemlige og hyggelige rum. Vi søger to kokke, der kan tiltræde hurtigst muligt.

Vi søger en kok og en souschef, der drømmer om at være med til at sætte præg på egnens to nye restaurationer, De Tre Stuer og Den Fine Stue. Restauranterne er en nyfortolkning af det klassiske kro koncept, og du vil i fællesskab med vores unge team være med til at skabe rammerne for en spændende hverdag på et nyt sted.

Vi søger dig, som…

– Er ansvarsbevidst
– Mestrer rollen som områdeansvarlig
– Er uddannet kok
– Vil være med til at videreføre vores basale værdier om økologi, lokale råvarer og god kvalitet – Er en teamplayer
– Har minimum har 2 års erfaring som faglært kok i á la carte-køkken (Souschef stillingen)

Til de pågældende roller og opgaver, søger vi dig, som vil kunne starte hurtigst muligt.
Stillingerne er på fuld tid og helårlig.

Køkkenet på Fanø Krogaard arbejder kontinuerligt på at skabe velkendte og velsmagende retter, som er præget af de fire årstider. Som kok vil du være en del af Familien Krogaard, hvis fælles passion er at samle mennesker om mad og drikke i nærværende og hjemlige omgivelser.

Livet på Fanø er en simpel og uformel livsstil, hvor naturens kræfter bestemmer dagens udfald. Fanø ligger 12 minutters sejlads fra Esbjerg, og Fanø Krogaard ligger 3 minutters gang fra færge- lejet, så du kan sagtens være bosat i Esbjerg.

Kontaktinformation

Ser du et potentiel match, så slå endelig på tråden hos Kasper Elmholdt.

Tlf. 44 12 94 19
Mail: kasper@fanoekrogaard.dk

Ansøgningsfrist: Vi vil tage samtaler løbende.

 

Ansøgning skal ske via mail på: kasper@fanoekrogaard.dk