fbpx
KROENS HVERDAGSRUM

De Tre Stuer betragtes som kroens hverdags-rum, hvor frokost- og aftensmad serveres i passende mængder. Stuerne ligger i åben forlængelse af hinanden, men med hver sin karakteristiske indretning, hvor udsigt og sollys veksler som timerne går. Det gør det muligt at finde en hyggelig, afdæmpet krog til at nyde en kop kaffe med Fanø-kringle, eller søge mod en central plads, hvor man kan betragte hele lokalet over en fyraftensøl.

Vi glæder os til snart at kunne vise jer vores nye sommerkort.

Det vil være tilgængelig her på siden, ført i maj.

Køkkenets åbningstider

Frokost    12.00 – 14.30
Aften    18.00 – 21.00

Baren har åbent alle dage fra   11.30 – 00.00

“På Fanø Krogaard er mad noget man samles om, for at dele med hinanden, ved at smage og opleve i fællesskab”

Køkkenchef Kasper Elmholdt

Book et bord

Vi har oplevet en rigtig stor efterspørgsel siden vi åbnede dørene i juni 2020. Derfor råder vi til, at man reserverer et bord hos os, hvis man vil være sikret en plads.

Ønsker du at booke et bord i De Tre Stuer,
kan dette ske via vores mail, kontakt@fanoekrogaard.dk
eller på telefon 76 60 00 70.

 

 

Lad os samles om maden

Til aftenstid er der sammensat en menu med 6 serveringer, der udspringer af den traditionelle tre-retters menu. Det kan eksempelvis være en delevenlig forret, en todelt hovedret og en fælles dessert. Menuen kan passende suppleres med vores tilpassede vinmenu. Her er vores tanker om, at mad er noget man samles om, for at dele med hinanden, ved at smage og opleve i fællesskab, i centrum. Denne tanke er også en del af vores drikkevarer, hvor man kan bestille velsmagende drinks i kander, som kan skænkes i mindre glas. Det indbyder til, at man bestiller forskelligt, men smager i fællesskab.

Stemningen

Velkendthed, årstid og velsmag er gennemgående på hele menukortet. I De Tre Stuer er stemningen løssluppen og uformel, og som gæst kan du læne dig tilbage, lægge habit- eller arbejdsjakken, slippe stilletterne under bordet og forkæle dig selv med mad og drikke til hverdagspriser. Stuernes impulsive karakteristika går naturligvis hånd i hånd med vores kvalitet og serviceniveau.

Se vores seneste fødevarekontrol HER

GIV ET GAVEKORT