Køkkenchef søges

Til nyt og spændende koncept

Til sommer genåbner Fanø Krogaard, totalrenoveret og med et helt nyt koncept, som vil kombinere ophold i inspirerende omgivelser og lækker gastronomi i kroens “fine stue”. Derudover en café med tilhørende terrasse og orangeri, placeret på øens bedste spot med uanet potentiale for liv og aktivitet.

Vi er i fuld gang med at fastlægge konceptet, rekruttere medarbejdere, genopbygge og indrette, samt tusindvis af andre ting.

– Skal du være med til at udvikle dette spændende koncept?

Til en af kroens mest væsentlige roller, søger vi dig, som skal varetage det overordnede ansvar for den daglige drift af køkkenet, samt endeligt at slå køkkenets DNA fast.

Vi har brug for dig som er nytænkende og en teamplayer, men også en stærk holdleder. Du skal have passion for autenticitet i råvarens naturlige og simple form, hvor maden ikke bliver overkompliceret. Du skal kunne sammensætte det rigtige team og generelt være med til at præge dagsordenen på vores nye kro.

Vi foretrækker at maden er økologisk og tager udgangspunkt i Fanøs natur og Vadehavsområdets råvarer.

Såfremt du besidder de nødvendige kompetencer, kan stillingen evt. udvides til også at varetage det overordnede ansvar for både køkken og restaurant, men dette er ikke et must.

Kort om os

Den 1. november 2019 overtog PL Hotels A/S Fanø Krogaard. Siden har kroen været lukket ned og under ombygning. Vi forventer at åbne den 20. juni 2020 med en café, stor terrasse, orangeri, fine dining-restaurant for weekendgæster m.fl. Herudover 20 helt nyindrettede værelser. De fleste med udsigt over Vadehavet og sælerne på sandbanken lige udenfor døren.

Udover Fanø Krogaard ejer PL Hotels A/S også ejendommene som rummer Hotel Britannia i Esbjerg. Hjerting Badehotel og Hotel Arnbjerg i Varde.

Fakta

Tiltrædelse: 1. juni 2020 med deltagelse på sidelinjen indtil opstart.

Løn: Gagepakke forhandles.

Kontaktinformation

Mette Hyttel
Tlf. 53 56 52 44
Mail: mette.hyttel@fanoekrogaard.dk

Ansøgningsfrist: Vi vil tage samtaler løbende.

 

Ansøgning skal ske via mail på: Mette@fanoekrogaard.dk