VELSMAG & KVALITET

Den Fine Stue

I Den Fine Stue har vi skruet op for aftenmiddagens traditionelle formalia. Kogekunsten er skarp og serviceniveauet er på sit højeste, når vores tjenere på kærlig vis fører jer igennem en aften af velsmag og kvalitet. Vores køkkenchefs fineste opgave er at sørge for, at I får en mindeværdig aften, hvor alle sanser kommer i spil.

En middag i Den Fine Stue skal forudbestilles,
så vi er sikre på at have plads og tid til at kræse om jer.

Menuen

Den Fine Stue er stedet, hvor man stadser sig ud og spiser en fin middag. Den består af 6 serveringer, som er grundlagt af den velkendte tre-retters menu. Vores kok sammensætter menuen efter sæson, og der vil være sporadiske delemenuer imellem serveringerne. Her er ro og tid til at nyde mad og drikke. Til middagen kan der tilføjes en speciel vinmenu, hvis formål er at komplimentere retternes elementer og smage.

Stemningen

Når man åbner den massive egetræsdør og træder ind i stuen, får man straks en fornemmelse af stemningen. Som gæst er man ikke i tvivl om, at man befinder sig på en ø, der er æstetisk rig. Det strækker sig nemlig hele vejen ind gennem facade, vinduesglas og vægpaneler. Stuen er smukt indrettet med brede egetræsgulve, rolige farvetoner på væggene og mulighed for både by- og havudsigt gennem de sprossede vinduer.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Den Fine Stues åbningstider

Alle dage
18.00
Det er kun muligt at at spise i
Den Fine Stue, hvis man har reserveret bord.

Book bord

Ønsker du at booke et bord i Den Fine Stue,
kan dette ske via vores mail, kontakt@fanoekrogaard.dk
eller på telefon 76 60 00 70.